Ensoltec header icon

sectoren

Oplossingen voor de KMO's

Door thuiswerk en de flexibele invulling van de arbeidstijd, zijn er dan misschien wel minder mensen op kantoor, de ventilatie of verwarming van de gebouwen hoort nog steeds hetzelfde peil aan te houden. Die wisselende energiebehoefte maakt dat ondernemers soms wel geconfronteerd kunnen worden met op z’n zachtst gezegd verrassende energiefacturen.

 

Tel daarenboven de opmars van de elektrische bedrijfswagen en lokale laadpalen op bedrijventerreinen bij, en je weet dat een slim energiesysteem voor bedrijven de énige oplossing is om enerzijds lokale black-outs te vermijden, maar anderzijds ook niet met hogere energiekosten komen te zitten.

 

Ensoltec kan je helpen aan een perfecte configuratie van een energiesysteem op maat! Bovendien kunnen we je ook ontzorgen met een opvolgingsformule op maat, waarbij we het systeem vanop afstand kunnen monitoren. Op die manier is er geen risico dat een sluipverbruik niet zou worden opgemerkt, waardoor je op het eind van het jaar voor voldongen feiten komt te staan.

Wie in zee gaat met Ensoltec, geniet van:

Icon sectoren detail page

Flexibele oplossingen op maat

Icon sectoren detail page

Een snelle installatie

Icon sectoren detail page

Laadpalen voor personeel en/of klanten

Icon sectoren detail page

Inzicht in de verbruikspatronen

Icon sectoren detail page

Zekerheid over de energiekosten

Icon sectoren detail page

Een groener imago voor het bedrijf in kwestie

Icon sectoren detail page

Een lagere CO2-uitstoot

Icon sectoren detail page

Een verlaagd verbruik van fossiele brandstoffen

Oplossingen voor de KMO

first_item_click_default
Second_item_click
Third_item_click
Fourth_item_click

Opwekking

Er zijn verschillende redenen waarom mensen nog steeds kiezen voor zonnepanelen:

Duurzaamheid: Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit zonder schadelijke uitstoot van broeikasgassen. Door te kiezen voor zonne-energie draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het behoud van het milieu.

Opslag

Om energie te kunnen opslaan, reikt Ensoltec verschillende mogelijkheden aan, waarmee we tegemoet kunnen komen aan bepaalde specifieke factoren (beschikbare oppervlakte, verbruikspatroon,…)

Monitoring

Misschien nog belangrijker dan de bouwstenen zelf, zijn de inzichten die je krijgt door de goede monitoring van een energiesysteem. 

Energie Management

Een energiemanagementsysteem (EMS) kan zeer waardevol zijn om in te spelen op dynamische energieprijzen. Hier zijn enkele potentiële voordelen van het gebruik van een EMS:

Zelfvoorzienend melkveebedrijf in Zele breidt...

Een melkveebedrijf in Zele, Vlaanderen, zet een nieuwe stap in zijn streven naar meer onafhankelijkheid en energiezuinigheid. Het breidde zijn bestaande zonnepaneleninstallatie...

Fruitbedrijf Cocquyt verwijdert asbest platen.

Fruitbedrijf Cocquyt zet stappen naar een duurzamere toekomst

 

Asbestverwijdering en optimalisatie van zonne-energie-installatie

Fruitbedrijf Coquyt neemt een...

Day-Ahead Prijzen en Batterijsystemen: Alles...

1. Wat zijn Day-Ahead Prijzen?

Day-ahead prijzen zijn de prijzen voor elektriciteit die op de dag voor levering worden vastgesteld op de energiemarkt. Deze prijzen worden...

Nieuwsbrief

Met enkele klikken ben je helemaal mee! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle producten, innovaties en acties.

Hoeve Schellevliet kiest voor batterij

 * Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de Ensoltec privacy policy