Ensoltec header icon

sectoren

Oplossingen voor de KMO's

Door thuiswerk en de flexibele invulling van de arbeidstijd, zijn er dan misschien wel minder mensen op kantoor, de ventilatie of verwarming van de gebouwen hoort nog steeds hetzelfde peil aan te houden. Die wisselende energiebehoefte maakt dat ondernemers soms wel geconfronteerd kunnen worden met op z’n zachtst gezegd verrassende energiefacturen.

 

Tel daarenboven de opmars van de elektrische bedrijfswagen en lokale laadpalen op bedrijventerreinen bij, en je weet dat een slim energiesysteem voor bedrijven de énige oplossing is om enerzijds lokale black-outs te vermijden, maar anderzijds ook niet met hogere energiekosten komen te zitten.

 

Ensoltec kan je helpen aan een perfecte configuratie van een energiesysteem op maat! Bovendien kunnen we je ook ontzorgen met een opvolgingsformule op maat, waarbij we het systeem vanop afstand kunnen monitoren. Op die manier is er geen risico dat een sluipverbruik niet zou worden opgemerkt, waardoor je op het eind van het jaar voor voldongen feiten komt te staan.

Wie in zee gaat met Ensoltec, geniet van:

Icon sectoren detail page

Flexibele oplossingen op maat

Icon sectoren detail page

Een snelle installatie

Icon sectoren detail page

Laadpalen voor personeel en/of klanten

Icon sectoren detail page

Inzicht in de verbruikspatronen

Icon sectoren detail page

Zekerheid over de energiekosten

Icon sectoren detail page

Een groener imago voor het bedrijf in kwestie

Icon sectoren detail page

Een lagere CO2-uitstoot

Icon sectoren detail page

Een verlaagd verbruik van fossiele brandstoffen

Oplossingen voor de KMO

first_item_click_default
Second_item_click
Third_item_click
Fourth_item_click

Opwekking

Voor wie stappen wil zetten richting een lager verbruik van netstroom, is zonne-energie onontbeerlijk. In die optiek is investeren in fotovoltaïsche modules een investering op lange termijn, die echter ook op korte termijn z’n rendement zal opleveren. 

Opslag

Om energie te kunnen opslaan, reikt Ensoltec verschillende mogelijkheden aan, waarmee we tegemoet kunnen komen aan bepaalde specifieke factoren (beschikbare oppervlakte, verbruikspatroon,…)

Opvolging

Misschien nog belangrijker dan de bouwstenen zelf, zijn de inzichten die je krijgt door de goede monitoring van een energiesysteem. 

Optimalisatie

De optimalisatie van het eigen verbruik is een van de kernpijlers die Ensoltec aanhoudt om opwekking en verbruik zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. 

Biggenkwekerij Janssens ziet het 'big'

Landbouwbedrijven staan onder hevige druk, onder meer door de geringe marktprijs voor melk of mestvarkens en vleeskippen. Bovendien is het voor een landbouwbedrijf in expansie...

Meer dan een zoethoudertje voor Belgosuc uit...

Belgosuc uit Beernem is industriële producent van halffabricaten op basis van natuurlijke suikers. Onder de klanten worden onder meer verscheidene toonaangevende Belgische...

Groene energie vormt vruchtbare voedingsbodem...

Fertira is een productiebedrijf van milieuvriendelijke meststoffen in volle expansie. Om die groei verder te bestendigen werd in 2016 nog een volledig nieuwe productievestiging...

Nieuwsbrief

Met enkele klikken ben je helemaal mee! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle producten, innovaties en acties.

 * Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de Ensoltec privacy policy

Nieuwsbrief image@2x

 * Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de Ensoltec privacy policy