Ensoltec header icon

sectoren

Oplossingen voor de particulieren

De almaar strenger wordende regelgeving rond de energieprestaties van een woning, de elektrische wagen én de stijgende stroomkosten maken dat het stroomlijnen van de energiestromen tussen eventuele opwekking en het verbruik van energie steeds noodzakelijker wordt.

 

Weet je niet waar te beginnen, en zie je al helemààl het (administratieve) bos door de bomen niet meer op vlak van subsidies? Ensoltec staat je graag bij, van het configureren van een energiesysteem op maat van je woning én je verbruikspatronen, tot de opvolging van je verbruik, waarmee we je behoeden voor onaangename verrassingen.

Wie Ensoltec in huis haalt, gaat gegarandeerd uit z’n dak! Je geniet immers van:

Icon sectoren detail page

Een lagere energiefactuur

Icon sectoren detail page

Geen verrassingen door sluimerverbruikers

Icon sectoren detail page

Rendement van de zonnepanelen

Icon sectoren detail page

Slimme laadpalen

Icon sectoren detail page

100% groene energie

Icon sectoren detail page

Geen stookolie, gas of andere vormen van verbranding

Icon sectoren detail page

Een partner voor het leven!

Icon sectoren detail page

Inzicht in je verbruik

Oplossingen voor de particulier

first_item_click_default
Second_item_click
Third_item_click
Fourth_item_click

Opwekking

Voor wie stappen wil zetten richting een lager verbruik van netstroom, is zonne-energie onontbeerlijk. In die optiek is investeren in fotovoltaïsche modules een investering op lange termijn, die echter ook op korte termijn z’n rendement zal opleveren. 

Opslag

Om energie te kunnen opslaan, reikt Ensoltec verschillende mogelijkheden aan, waarmee we tegemoet kunnen komen aan bepaalde specifieke factoren (beschikbare oppervlakte, verbruikspatroon,…)

Opvolging

Misschien nog belangrijker dan de bouwstenen zelf, zijn de inzichten die je krijgt door de goede monitoring van een energiesysteem. 

Optimalisatie

De optimalisatie van het eigen verbruik is een van de kernpijlers die Ensoltec aanhoudt om opwekking en verbruik zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. 

Biggenkwekerij Janssens ziet het 'big'

Landbouwbedrijven staan onder hevige druk, onder meer door de geringe marktprijs voor melk of mestvarkens en vleeskippen. Bovendien is het voor een landbouwbedrijf in expansie...

Meer dan een zoethoudertje voor Belgosuc uit...

Belgosuc uit Beernem is industriële producent van halffabricaten op basis van natuurlijke suikers. Onder de klanten worden onder meer verscheidene toonaangevende Belgische...

Groene energie vormt vruchtbare voedingsbodem...

Fertira is een productiebedrijf van milieuvriendelijke meststoffen in volle expansie. Om die groei verder te bestendigen werd in 2016 nog een volledig nieuwe productievestiging...

Nieuwsbrief

Met enkele klikken ben je helemaal mee! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle producten, innovaties en acties.

 * Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de Ensoltec privacy policy

Nieuwsbrief image@2x

 * Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de Ensoltec privacy policy